hello world!

Soten Tekijät

Yritys

Soten Tekijät Oy on vuonna 2022 perustettu sosiaali-ja terveydenhuollon henkilöstövuokrausta tarjoava kotimainen yritys.

Visionamme on tulla tunnetuksi arvopohjaisesta toiminnastamme ja laajentua valtakunnalliseksi toimijaksi.


Soten Tekijät

Arvomme

Me yhdistämme osaajat ja tarvitsijat, mutta arvoista emme tingi. Rakennamme työmme ja toimintamme arvoille, joihin itse uskomme ja joiden mukaan haluamme toimia niin työntekijöidemme, asiakkaidemme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Dialogisuus

Huolehdimme siitä, että sinua kuullaan ja tulet kuulluksi. Dialoginen vuoropuhelu on meille tärkeä arvo, joka korostuu jokaisessa kohtaamisessa, suhteessa ja sopimuksessa.

 

Joustavuus

Meille haasteet ovat mahdollisuuksia. Haluamme etsiä niihin tarvittaessa myös luovia ratkaisuja. Olemme joustavia työtehtävien, työaikojen ja sen suhteen missä töitä tehdään. Joustavuus tukee työssä jaksamista. Meille on tärkeää, että voimme kaikki hyvin.

 

Vastuullisuus

Tunnemme sosiaali- ja terveydenhuollon työkentän. Tiedämme työn haasteet ja vaatimukset, se on perusta vakaalle ja laadukkaalle työllemme. Pidämme huolen, että meiltä saa jatkuvan tuen sekä riittävän tietotaidon työtehtävien toteuttamiseen turvallisesti ja laadukkaasti.

 

Armollisuus

Emme odota täydellisyyttä, jokaisella on oikeus kehittyä ja oppia matkan varrella työssään. Armollisuus on meillä mukana kaikissa suhteissa.


Soten Tekijät

Mitä Tarjoamme?

Soten Tekijät tarjoaa sote-palveluntuottajille apua tilapäisiin henkilöstötarpeisiin. Henkilöstömme koostuu kokeneista ja joustavista ammattilaisista, jotka eivät pelkää haasteita. Soten Tekijät huolehtii, että vuokrattavalla henkilöstöllä on valmiudet tarjolla oleviin työtehtäviin ja tukee työntekijöitä selviytymään vaativistakin tehtävistä ja työtilanteista.


Menu
www.sotentekijat.fi
I
info@sotentekijat.fi
I
y-tunnus 3285505-4
© Sotentekijät 2024